Testimonials

 

Roger is een super fotograaf om me te werken, komt altijd zijn afspraken na en is een goeie gast en niet te vergeten, zijn foto's zijn prachtig... Als mijn portfolio een nieuwe boost nodig heeft is hij de eerste aan wie ik denk.

Renee - Model

Wij hebben Roger leren kennen toen hij kwam fotograferen bij één van onze events. Roger werkt zeer zelfstandig en professioneel. Tevens is hij vrij snel met oplevering en dat is voor ons altijd erg belangrijk. Wij bevelen Roger ten zeerste aan wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele fotograaf. Wij zullen zeker vaker met hem samenwerken.

Anita van den Berg - Eigenaar, GoldModels

Roger maakt overweldigende fotoreportages van onze evenementen. De verkregen feedback via o.a. FaceBook is zeer positief, waardoor ons netwerk sterk is vergroot.

Ray Zijlstra - Meewerkend voorman, IF Events & Entertainment | Organisatie El Corazón Festival

Vind het prettig om met Roger samen te werken. Hij komt kalm en rustig over. Geeft verder prima aanwijzingen met een goed eindresultaat.

Sadhana Naipal - Rayonmanager Closure Technologies, B. Braun Medical

Roger heeft in een ontspannen sfeer een van mijn bijzonderste levensfases, mijn zwangerschap, perfect op de camera vastgelegd. Toen ons zoontje bijna 2 jaar was, hebben we een familie shoot door Roger laten maken. Ook deze schoot was geweldig en verdiende weer de nodige complimentjes.

Menuka van den Bogaart