Een paar weken geleden stond er een fotoshoot gepland ter publicatie voor het thema “Oriental beauty”. Helaas werd onze locatie waar we helemaal uit zouden pakken last minute afgezegd. Pragmatisch als wij (Maha Zaou, DiFa Make-up en ik) zijn hebben we de dag toch gebruikt om te shooten en wel bij Maha thuis. Enkele behind Read more ..

Samen met fotograaf Chris Wagter zijn we in de voormalige Enka fabriek in Ede een beloved session gaan shooten samen met het verse koppel Janneke en Rodolfo. De locatie wat ons vele mogelijkheden bracht was schoon, goed onderhouden en erg koud aangezien er geen verwarming/stroom voor straalkachel aanwezig was. Desalniettemin heb ik een gezellige tijd beleefd Read more ..

Welkom op mijn blog gedeelte. Als fotograaf heb ik meer de passie om foto’s te maken dan teksten te schrijven. Doch je ontkomt er niet aan om bepaalde beelden uit te leggen. Hoe het concept/gedachte achter de foto was. Wat ik niet ga doen is ellenlange proza schrijven, de foto moet het meeste werk doen. Read more ..