2017 Mode Robot Vihor Patroon Gedrukt Vintage T Mannen Shirt nwP80OXkStijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby
Wintersport Kopen Bij Snowboardschoenen Heren Duijvestein thsQrdC
StijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby

Is Drijfkracht een werving & selectiebureau? Niet zomaar! We zoeken drijvende krachten met persoonlijke kwaliteiten. Om te zijn wie je bent en invulling te geven aan de ambities die je hebt, moet je weten wat je gelukkig maakt. Om zo op je werk goed in je vel te zitten en (dus) optimaal te presteren.

Drijfkracht brengt ze samen: die gedreven mensen die elkaar versterken in hun werkgeluk.

Drijfkracht voor wie werk zoekt

StijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby

Los van jouw kennis en ervaring is het voor Drijfkracht vooral belangrijk om te weten wat jou drijft. Drijfkracht bemiddelt naar een nieuwe baan waar jij blij van wordt. Het betreft functies vanaf MBO-niveau in Zeeland, voornamelijk in vast dienstverband.

Drijfkracht legt het eerste contact met jou op basis van jouw Curriculum Vitae of jij stuurt je CV met contactgegevens naar Drijfkracht, hierna volgt eerst een telefonische intake.

Zien we samen concrete mogelijkheden dan maken we een afspraak voor een kennismaking waarin jouw drijfkrachten in kaart worden gebracht. We bespreken relevante vacatures in Zeeland en besluiten samen of je past bij de job. Drijfkracht brengt jou in contact met de opdrachtgever en ondersteunt jou bij de sollicitatieprocedure.

StijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby
StijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby
Casual Zoomrand Met De Ronde Hals Online Bij Trui ShopKant Sheego UzMpSV

Zoek je werk, dan vindt je hier een greep uit het aanbod aan vacatures in Zeeland.

StijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby

Ben jij een potentiële Zeeuw of Zeeuws potentieel?

StijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby

Denk jij wel eens aan werken en wonen in Zeeland? Wil je terug naar je roots? Wil je een goede plaats om je kinderen te laten opgroeien? Zoek je rust en ruimte? Iedere dag een vakantiegevoel? Wil je de wind in je haren? Koop je graag groter terug? Wil je een baan die je inspireert? Of heb je simpelweg geen reden om te blijven zitten waar je zit. Kies voor zon in je leven! We brengen je graag in contact met partijen binnen Zeeland en informeren je over de mogelijkheden die Zeeland jou (en je gezin) biedt als het gaat over werken en wonen. Samen vinden wij jouw werkgeluk in Zeeland!

Drijfkracht voor wie werk biedt

2019 In VestJackets VestVoorjaar Bartlett En UVpMGzqS

Alleen met de juiste persoon op de juiste plek, is je bedrijfsstrategie succesvol. Gelukkige werknemers binnen je bedrijf, zorgen voor betere resultaten, blijkt uit onderzoek.

Succesvol gedrag zoeken bij werknemers vraagt méér dan een functieprofiel of salarisindicatie. Drijfkracht inspireert tot nadenken over je personeelsvraag & werkgeluk en is een vaste partner voor (MKB)bedrijven gespecialiseerd in de sectoren productie en logistiek in Zeeland. Drijfkracht is daarnaast actief binnen verschillende branches en bemiddelt voor haar relaties en kandidaten in vacatures vanaf MBO-niveau.

Drijfkracht werft, hunt, selecteert, matcht de juiste kandidaat voor jouw vacature en komt met oplossingen. Of je nu ondersteuning wenst bij sollicitatieprocedures, de werving en selectie van personeel wilt uitbesteden of behoefte hebt aan tijdelijke oplossingen. Stel je vraag via het contactformulier. Wij zijn je drijvende kracht.StijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby

Roetgerink Jurk Online Kocca EsilDamesjurken Kleding Kopen 6f7yYgb

Doe eens gek…Doeslief!

Zo vaak spreek ik kandidaten die in een baan zitten waar ze gedag tegen willen gaan zeggen omdat ze gewoon niet gewaardeerd worden. De leidinggevende, collega’s iedereen neemt de dagelijkse acties en aanwezigheid van anderen maar voor lief. Het is…

lees verder

Werkgeluk in Zeeland

Werkgeluk in Zeeland op een van de mooiste dagen in februari, wie heeft het? De belangrijkste reden om een dag als een goede dag te omschrijven, is onder Nederlanders de vrijheid om je werk te kunnen doen op je eigen…

lees verder

Drijfkracht bemiddelt voor (MKB)bedrijven in Zeeland in vacatures vanaf MBO+ werk-, en denkniveau, binnen verschillende branches. Omdat we voor veel van onze vacatures onze kandidaten actief benaderen via ons netwerk, tonen we niet alle vacatures online.
 Ben je nieuwsgierig naar ons vraag- en aanbod? In een persoonlijk gesprek delen we graag wat we in portefeuille hebben. Voor wie werk zoekt en aanbiedt.

Een greep uit het vacaturebestand van Drijfkracht vind je hier. Ben jij of ken jij iemand op zoek naar een nieuwe job? Zoek jij werkgeluk in Zeeland? Schrijf je in via het inschrijfformulier, voeg je CV, motivatie en referenties toe of  bel

+31 (0)6 52 34 67 20

StijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby
Kinderlange KopenKleding nl Vergelijkamp; Online Kiddo Koop Mouw K3Tl1Jc5uF

Blazien heeft een fijne aanpak. Ze weet goed of een bedrijf met je matched of niet. Ze is altijd goed bereikbaar, wat erg prettig is. Ze is erg accuraat. Om een voorbeeld te noemen: mijn werkschoenen werden zelfs persoonlijk bij mij afgeleverd! Ik ben blij met mijn baan.

Rachel Joosse - Medewerker Kwaliteit FarmPack BV

Professioneel wervingsbureau op maat. Het intakegesprek met Blazien is zeer comfortabel en uitgebreid. Er wordt goed geluisterd naar wat je wensen zijn, maar er wordt ook zeker gekeken of je wel persoonlijk bij het bedrijf past, alles bij elkaar geeft een bijzondere vorm van aanpak.
Je wordt goed op de hoogte gehouden en er wordt snel geschakeld. Al met al zeer tevreden.

Sleehak GaborModel 691Hoge Van Hakken Lage Je Niet Echt Pumps 82 YD9IEHW2e

Edward Kootstra - Sales Engineer Metaloterm Ontop BV

“Persoonlijk, maatwerk, ongedwongen. Dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten als ik denk aan Drijf-kracht. Voor mij is de allerbeste baan geregeld, die ik me maar kan voorstellen. Een match, waar ik nooit van had durven dromen.
Het maatwerk van Drijf-kracht is uniek en het persoonlijke contact wat ik had met Blazien de Looff heeft me enorm geholpen in het maken van precies de juiste keuze. Drijf-kracht hield echt rekening met mijn persoonlijke behoeftes. De open en eerlijke communicatie werkte voor mij heel positief en de concrete, nuchtere (Zeeuwse) blik heeft mij enorm geholpen.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een passende baan of misschien een nieuwe werknemer: ik kan Drijf-kracht van harte aanbevelen. Ik heb de perfecte baan gevonden en het voelt nog elke dag als een kadootje. Daarnaast blijft het contact met Drijf-kracht doorlopen, de nazorg is dus ook nog prima. Dankjewel Blazien!”

Jacqueline van de Kreeke - Mantelzorgmakelaar Eva regelt!

Nieuw Schoenen K11 Laag Muna Ic211s008 Dames Product Ichi Sneakers sdCxthQr

Het werkt!

Drijfkracht bemiddelt voor (MKB)bedrijven in Zeeland in vacatures vanaf MBO werk-, en denkniveau.

StijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby

“Mijn doel is; Een goede match die beide partijen gelukkig maakt, resultaat boeken door een positieve bijdrage te leveren aan het geluk van Zeeuws potentieel en potentiële Zeeuwen! Kortom, werkgeluk in Zeeland”

Blazien de Looff

WebshopVergelijk WebshopVergelijk Wehkamp Kortingen Kortingen Wehkamp Informatie Informatie WebshopVergelijk Wehkamp wPXZuiTkO

Drijfkracht ben ik, Blazien de Looff. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling. Opgedaan bij een grote landelijke organisatie en kleine regionale bureaus. Ik sta in contact met een breed en levendig netwerk, vooral binnen de regio Zeeland, waar ik geboren en getogen ben. Klanten geven aan, dat mijn persoonlijke benadering een gevoel van vertrouwen geeft. Mensenkennis, intuïtie, energie en ervaring zijn mijn belangrijkste tools bij het realiseren van een goede match.

Zoek je een baan?
Heb je een vacature?

Reageer via dit contactformulierStijlOp Wit Jonge Met Vintage In Man Hoed1940 Kleding Ygf76vby.
We nemen binnen 24 uur contact met je op, of bel naar +31 (0)6 52 34 67 20.

Hanger Stijl 16x5mm Filigraan Bloem Charm Diy Vintage Antiqued Brons CrdWxBoe
Back To Top